info@ro-home-timmerwerk.nl | +31 (0) 6 455 36 143

13. Wat is nodig voor een eigen ontwerp?

HomeFAQ13. Wat is nodig voor een eigen ontwerp?

Als eerste stap kan worden volstaan met een eenvoudige schets met daarin de hoofdafmetingen. Op basis van deze schets kunnen wij u een eerste voorstel doen nadat wij met u gesproken hebben over het type woning. Als dit eerste voorstel aanleiding geeft tot verdere uitwerking kunnen hier weer nieuwe afspraken overgemaakt worden. Er kan dan begonnen worden door de aangeleverde schetsen om te zetten in tekeningen die nodig zijn voor de vergunningsaanvraag.

Als dit hele proces is afgehandeld naar ieders tevredenheid en er een akkoord/overeenkomst over het te bouwen huis of chalet voor de daarvoor afgesproken prijs volgens de offerte kan na ondertekening van de betrokken partijen begonnen worden met de werkzaamheden zoals de productie of parallel daaraan de funderingswerkzaamheden bijvoorbeeld.

Op deze website ziet u tal van voorbeeld woningen en chalets. Deze voorbeelden zijn vooral bedoeld om u een beeld te geven van de mogelijkheden. Uiteraard kunt u kiezen voor een model van de website maar u kunt deze modelen ook gebruiken om ideeen over te nemen in uw eigen ontwerp. Het blijkt in de praktijk dat men toch vaak kiest voor een nieuw/eigen ontwerp voor een woning. Voor elke woning worden daarom de bouwtekeningen afgestemd op uw specifieke wensen. Hiervoor maken wij gebruik van geavanceerde (CAD)software voor zowel tekenen en ontwerpen. Deze tekenpakketen zijn speciaal afgestemd op de houtbouw.