info@ro-home-timmerwerk.nl | +31 (0) 6 455 36 143

11. wat zijn de mogelijkheden van wandafwerking bij een houten woning?

HomeFAQ11. wat zijn de mogelijkheden van wandafwerking bij een houten woning?

Aangezien het om een houten woning gaat zal de buitenzijde in nagenoeg alle gevallen bekleedt worden met een houtafwerking. Dit kan gedaan worden met onze standaard vurenhout die gebeitst en gelakt wordt. Maar ook kan men kiezen voor bijvoorbeeld een afwerking in “potdeksel” of een afwerking met larikshout. Ook kan met kiezen voor stucwerk aan de buitenzijde. Het stucwerk geeft de woning of chalet wel een compleet andere uitstraling.

Voor de afwerking aan de binnenzijde zijn er veel meer mogelijkheden beschikbaar. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een afwerking met houten schroten of een mix van schroten en steen. Envenzo kan gekozen worden voor een afwerking met gipsplaten en stucwerk of een combinatie van stucwerk en steen. Ook kunnen wij een afwerking met wit-eik leveren. Wit-eik heeft een hele sjieke uitstraling.

De binnenwanden zijn altijd voorzien van minimaal één spouw.Hierdoor worden de leidingen en kabels netjes weggewerkt in een eigen ruimte en niet in de isolatie gepropt. Door kabels en leidingen te isoleren van de isolatie blijft het isolatiemateriaal netjes in tact.